Cere ofertă

Lista este goala

Service si piese de schimb tractoare

Misiunea noastra este aceea de a oferi tractoare performante pentru fermierii din Romania. Totodata, ne luam angajamentul de a le fi alaturi cu piese de schimb pentru tractoare, cu consumabile si accesorii necare in procesele agricole.

Optimizam constant stocul si ne asiguram ca exista disponibile piese de schimb uzuale sau de prima necesitate. Toate tractoarele comercializate de noi beneficiaza de revizii si reparatii intr-un service autorizar RAR. Mentinem tractoarele in cea mai buna forma.

Efectuam revizii si reparatii atat in garantie cat si in post garantie.

Telefon
Adresa
Str. Ecologistilor, nr. 35
Program
Luni - Vineri: 8.30 - 17:00

Service si piese de schimb utilaje agricole

Pe langa comercializarea de utilaje agricole asiguram si o gama vasta de piese de schimb si consumabile pentru utilajele agricole comercializate. Toate interventiile sunt facute de un personal calificat in diagnosticare si remediere promta a utilajului agricol.

Astfel, pentru o utilizare de lunga durata, instrim operatorii pentru o folosire, exploatare si intretinere corecta a tuturor utilajelor agricole si accesoriilor folosite in agricultura, pomicultura, viticultura, cesterea animalelor sau intretinerea terenurilor, inclusiv a domeniilor pubilce.

Pentru interventii calificate si piese de schimb, apelati la profesionisti.

tbi-banner tbi-banner
Telefon WhatsApp
Contact rapid