Cere ofertă

Lista este goala

Tractoare si utilaje pentru agricultura

Cu o experienta de peste 16 ani in comercializarea de tractoare si utilaje pe piata din Romania, sustinem fermierii cu produse de calitate pentru agricultura si zootehnie. Suntem Duotrac SRL din Brasov si furnizam atat tractoare si utilaje noi, cat si second hand, toate fiind certificate CE conform pietei europene.

Profesionisti, focusati pe nevoile reale ale fermierilor, printr-o comunicare excelenta si servicii competente, suntem alaturi de clientii nostri de la preluarea comenzilor si pana la livrare, inclusiv atunci cand au nevoie de service autorizar RAR si piese de schimb.

Din 2004 comercializam tractoare si utiliaje agricole

Cu noi veti beneficia in continuare de:

  • Un raport calitate/pret excelent;
  • Livrare rapida din stoc;
  • Suport si consiliere din partea unei echipe profesioniste;
  • Accesibilitate la un stoc optim de piese schimb;
  • Service in garantie si post garantie;
  • Transport asigurat.

Tractoare Lovol, solutii complete pentru agricultura

Comercializam tractoare Lovol si utilaje agricole cu puteri intre 12 cp si 100 cp. Cu dimensiuni de gabarit reduse si putere de tractiune mare, fiabilele tractoare Lovol sunt ideale pentru lucrari gospodaresti, lucrari agricole si comunale, lucrari de intretinere a viilor si livezilor, pajistilor si pasunilor, inclusiv amenajare peisagistica.

Cu tehnologii avansate si design modern, tractoarele si utilajele Lovol sunt usor de manevrat asigurand conditii de lucru confortabile. Datorita pretului accesibil si fiabilitatii, tractoarele agricole Lovol sunt ideale pentru gospodarii individuale.

Solutii pentru fermierii din Romania

Ne-am dezvoltat si adaptat intr-un mod firesc solutiile pentru fermieri urmarind o crestere a performantelor si o diversificare a utilajelor si accesoriilor necesare. Astfel, comercializam o paleta vasta de utilaje agricole (arat ,frezat, discuit, prasit, ierbicidat, pulverizat, cosit, greblat, balotat, sapat , remorcare), incarcatoare frontale, stivuitoare, excavatoare cat si o gama variata de piese de schimb si consumabile uzuale.

Satisfacem nevoile fermierilor romani si ne diversificam oferta conform nevoilor acestora. Asiguram asistenta de calitate si o politica de preturi avantajoasa. Lucrarile agricole necesita tractoare si utilaje ergonomice, fiabile si durabile. Aici intervenim noi, Duotrac SRL, cu solutii optime pentru fermierii romani.

tbi-banner tbi-banner
Telefon WhatsApp
Contact rapid